Palvelut

Liveland

Livelähetykset

Livelähetyksellä tavoitat kustannustehokkaasti laajan yleisömäärän sekä reaaliajassa että jälkeenpäin katsottavalla tallenteella.
Jutiland tuottaa broadcast-tason lähetykset, jolloin asiakkaan ei tarvitse huolehtia tapahtuman teknisestä toteutuksesta vaan keskittyä kohdeyleisöä puhuttelevaan sisältöön.

Mikä on livelähetys, livestriimi, webcast ja webinaari?
Livelähetys on tapahtuman tai tilaisuuden välittämistä suorana verkkolähetyksenä johon katsojat osallistuvat ilman maantieteellisiä rajoituksia. Verkkolähetystä kutsutaan myös nimellä webinaari, livestriimi tai webcast ja kaikki nämä käytännössä tarkoittavat samaa asiaa.
Lähetys voi olla Youtube Live, Facebook Live tai se voidaan lähettää mihin tahansa suoratoisto- tai konferenssialustalle. Lähetykseen esiintyjät voivat osallistua paikanpäällä sekä etänä ja siinä voidaan toistaa esiintymismateriaaleja, videoita ja musiikkia. Samanaikaisesti yleisö voi osallistua lähetykseen lähettämällä kysymyksiä ja kommentteja. Livelähetys sopii esimerkiksi tapahtuman välittämiseen, tuotelanseeraukseen, koulutukseen, henkilöstöinfoon tai haastatteluun.

medialand

Tuotantojärjestelmät

Medialand tuotantojärjestelmällä toteutat etätapaamiset, koulutukset ja muun sisällöntuotannon vaivattomasti ja ammattimaisesti yrityksen omissa tiloissa. Tekemällä itse tasokkaita tuotantoja, erotutut kilpailustasi ja tarjoat lisäarvoa asiakkaillesi sekä luot nykyaikaista ja laadukasta brändikuvaa.

Mikä on Medialand tuotantojärjestelmä?
Medialand on käyttövalmis mediastudio jolla voit itse tuottaa videosisältöä ja livestriimejä internettiin. Tuotantojärjestelmä toimitetaan avaimet käteen periaatteella, asennettuna yrityksen toimitiloihin. Tuotantojärjestelmä suunnitellaan ja asennetaan käyttövalmiiksi sille valittuun tilaan ja se soveltuu mm. striimaukseen, videokonferensseihin tai muuhun huippulaadukkaan äänen ja videokuvan tuottamiseen.

videoland

Videotuotannot

Videon avulla opastat tuotteiden ominaisuuksista, kerrot tarinoita, informoit katsojakuntaa ja ennenkaikkea herätät tunteita. Video on helposti omaksuttava sisältömuoto ja tämän päivän internetin raameissa se on tehokkain viestintämuoto.

Mitä on videotuotanto?
Videotuotanto on liikkuvan kuvan tuottamista jonka tarkoituksena on kommunikoida viesti tai idea ja vaikuttaa katsojaan. Video voidaan levittää yrityksen sisäiseen tai julkiseen viestintään, hyödyntää markkinoinnissa tai puhtaasti tarinankerronnassa. Videolla viesti taipuu helposti lähestyttävään muotoon ja antaa parhaimmillaan aivan uusia ajatuksia ja herättää tunteita.

FAQ

Mitä eroa on live- ja videotuotannoilla ja mihin tuotantojärjestelmiä käytetään?

Livelähetys on suora verkkolähetys jota katsoja seuraa reaaliajassa. Muita nimiä livelähetykselle on webinaari, livestriimi, webcast ja striimi. Livelähetys kuvataan joko tapahtumapaikalla tai toteutetaan kokonaan etäyhteyksien kautta jonka jälkeen se lähetetään verkon kautta internettiin katsottavaksi. Näin voidaan reaaliajassa välittää tapahtuma katsojille ja saadaan interaktiivinen lähetys kun otetaan katsojilta vastaan kysymyksiä/kommentteja. Usein livelähetyksessä toistetaan erilaista mediaa kuten esitysmateriaalia, musiikkia tai valmiiksi toteutettuja videoita.

Videotuotannolla toteutetaan videoita joita käytetään verkossa mm. markkinoinnissa ja tiedottamisessa tai osana livelähetystä. Videotuotanto toteutetaan käsikirjoituksen mukaan ja kuvattu toimenpide voidaan kuvata yhä uudelleen kunnes se katsotaan onnistuneeksi. Tämän jälkeen kuvattu materiaali yhdistetään ja siitä tehdään valmis kokonaisuus jälkituotannossa. Videotuotannossa viestitään haluttu sisältö videon muodossa jota voidaan jälkeenpäin käyttää erilaisiin tarkoituksiin ilman rajoituksia.

Tuotantojärjestelmällä voidaan toteuttaa sekä live- ja videotuotantoja. Tuotantojärjestelmä tunnetaan myös sisältöstudiona tai mediatyötilana. Järjestelmä on mediatyökaluista rakennettu kokonaisuus, joka sisältää kaiken tarvittavan säännöllisen mediasisällön luomiseen. Investointimalla omaan tuotantostudioon, yritys tekee sisällöntuotannosta helpompaa, laadukasta ja kustannustehokasta. on siis mediatyökaluista rakennettu kokonaisuus, toisin sanoen sisältöstudio tai mediatyötila joka sisältää kaiken tarvittavan sisällöntuottamiseen. Jos yritys toteuttaa säännollisesti mediasisältöä, investointi omaan tuotanto studioon tekee tuottamisesta helpompaa ja kustannustehokasta. Näin palveluntarjoaja kuten Jutiland ei tuo omaa kalustoaan jokaisella kerralla aina yhtä tuotantoa varten.

Tuotemerkkejä

joita käytämme parhaan tuotannon saavuttamiseksi