Videoviestintää tehostamaan liiketoimintaa

Jutiland on strateginen kumppani videoviestintään

Jutilandista

Olemme livelähetyksiin erikoistunut tuotantoyhtiö ja tarjoamme myös videotuotantoja sekä median tuotantojärjestelmiä. Teemme videoiden ja livelähetysten tuottamisen helpoksi yrityksille jotta saadaan parhaat hyödyt irti viestinnästä internetin ympäristössä. Videosta on tullut uusi normi tämänhetken digitaalisessa ympäristössä ja se on ehdottomasti paras tapa kun halutaan erota kaiken informaation tulvasta.

Yrityksen tarina alkaa harrastamisesta tekniikan ja videokuvaamisen kanssa jonka takana ongelmaratkaisu keskeinen ajattelu. Liiketoiminnan aloittaminen käynnistyi kun havaittiin erilaisten kommunikaatiomenetelmien tarve pandemian aikana. Ihmisten työskennellessä ja osallistuessa etänä, tarvitaan lisää laadukkaita ja käyttäjäystävällisiä ratkaisuja tuottamaan selkeää ja mukaansatempaavaa videosisältöä internettiin. Jutiland haluaa vastuullisesti huolehtia asikkaan tarpeista ja toiveista tehtävien projektien joka vaiheessa.
Palvelumme

Tuotanto suunnitteilla mutta ei tekijää?
Tarvitsetko luotettavaa kumppania videoviestinnän saralle?

Ota Yhteyttä

Suora lähetys eli Live

Jutilandin erikoisosaamisala on livetuotannoissa. Tarjoamme  valmiita ratkaisuja jotka sopivat hyvin yrityksille laadukkaaseen viestintään sekä toteutamme laajempia räätälöityjä kokonaisuuksia tuotantojen tarpeiden mukaan.
Livelähetyksellä voidaan tiedottaa kustannustehokkaasti kokoamalla suuri osallistujamäärä yhteen ja osallistaa heidät lähetykseen. Livelähetykseen osallistuvat panelistit voidaan ympäristöystävällisesti tuoda kokonaan myös etänä ja toteuttaa näyttävä lähetys ilman maantieteellisiä rajoituksia.

Live-tuotannot
Tuotamme arvoa

Asiakkaamme ovat todenneet tuotantojen tuovan lisää yhteydenottoja, suurempia osallistujamääriä sekä kulujen pienenemisiä.

Voittamaton hinta-laatusuhde

Uudella teknologialla varmistamme lähetykseen ammattimaisen laadun ja joustavuuden kilpailevaan markkinahintaan.

Ympäristöystävällisyys

Lähetyksen katsojat näkevät lähetyksen omilta päätelaitteiltaan mistä päin maailmaa tahansa. Isot osallistujamäärät ilman matkustamista!

Tiimi

Matias Jutila

Operatiivinen johtaja & Tuottaja
Ongelmanratkaisu tekemisen ytimessä. Jutiland Oy:n perustaja.

Aapo Jutila

Kuvaohjaaja & Video editori
Erinomainen ja nopea tietotekniikan osaaja. Aapo omaksuu asiat hetkessä ja on monipuolinen toteuttaja tuotannoissa.

Pablo Rocha

Operaattori & kuvauskoordinaattori
Huolellinen ja tunnollinen työnsä toteuttaja. Pablo on kotoisin Braziliasta ja toteuttaa nykyisin viikottaisia lähetyksiä Helsingissä asiakkaille.

Tuotemerkkejä

joita käytämme parhaan tuloksen saavuttamiseksi tuotannossa