Liveland

Striimin tekninen toteutus. Avaimet käteen periaatteella!
Striimaamalla tapahtuman tavoitat suuret määrät katsojia reaaliajassa. Toteuta interaktiivinen lähetys, kerää tarvittavaa dataa ja luo mieleenpainuva kokemus digitaalisessa ympäristössä katsojille Livelandin avulla. Webinaari, livelähetys, webcast ja striimi - suoraan kohdeyleisön päätelaitteille!
LITE

Live Lite

alk. 985€

Palvelu pähkinänkuoressa:
Kevytrakenteinen livestriimi jossa esiintyminen tapahtuu samassa fyysisessä tilassa, monikameratuotantona toteutettuna. Lähetyksessä voidaan esittää slide presentaatioita, toistaa videoita tai muuta tarvittavaa mediaa. Livelähetys voidaan jakaa valitsemalle alustalle kuten Youtube, Facebook tai videokonferenssialustalle kuten Zoom tai Teams.
Tavoita kohderyhmäsi vaivattomasti ja edullisesti Live Liten kautta!

Käyttötarkoitukset:
Lite sopii mm. pienten tapahtumien, esitysten, haastatteluiden tai koulutusten striimaamiseen. Lisäksi lähetyksestä tuotetaan tallenne (Full HD) myöhempää käyttöä varten. Esiintyminen lähetyksessä on helppoa kun tekniikka hoidetaan puolestanne ja esittäjänä voit keskittyä vain olennaiseen!
Lite:n lähetysaika on max. 2h ja tämä toteutetaan asiakkaan valitsemassa lokaatiossa.

Tutustu lisää palvelun sisältöön sekä lisäpalveluihin tästä esitteestä (PDF)

PRO

Live Pro

alk. 2285€

Palvelu pähkinänkuoressa:
Live Pro on broadcast tason monikameratuotanto suorana lähetyksenä konferenssi- ja suoratoistoalustoihin. Lähetyksessä yhdistyy monipuoliset grafiikat, slide presentaatiot, musiikin ja videoiden toisto sekä katsojien interaktion chatin kautta. Esiintyjät voivat esiintyä vaivattomasti etänä ja lähetys voidaa esittää katsottavaksi mm. Youtube, Facebook, Liveland alusta tai upottaa yrityksenne internetsivuille väliaikaisesti.

Käyttötarkoitukset:
Live Pro sopii korkealaatuisiin video- ja livelähetys tuotantoihin joita ovat esimerkiksi tapahtumat, konsertit,  paneelikeskustelut, osavuosikatsaukset, tuotejulkistukset, haastattelut, tai muut yrityksen tiedotukset. Livelähetyksen välityksellä saadaan suuria joukkoja informoitua yhtäaikaisesti ilman fyysisiä rajoituksia, kustannustehokkaasti ja ympäristöystävällisesti.

Tutustu lisää palvelun sisältöön sekä lisäpalveluihin tästä esitteestä (PDF)

remote

Live Remote

alk. 1379€

Palvelu pähkinänkuoressa:
Remote on laadukas livelähetys johon kaikki osallistujat esiintyvät etänä, mistä tahansa. Kaikki esiintyjät ja esitettävät materiaalit kootaan yhteen näyttävään kokonaisuuteen joka voidaan striimata eri alustoille kuten Youtube, Facebook tai konferenssialustoille Zoom tai Teams. Esiintyjien ei tarvitse huolehtia tekniikan toimivuudesta ja voivat valinnaisen kamerapaketin avulla esiintyä lähetyksessä korkealaatuisella videolaadulla.

Käyttötarkoitukset:
Remote on tarkoitettu kustannustehokkaaseen viestintään joka halutaan toteuttaa vaikka maantieteelliset rajoitukset olisivat esteenä. Esiintyjiltä poistetaan paine lähetyksen teknisestä toimivuudesta jolloin kokonaisuudessaan saadaan ehjempi ja laadukkaampi lähetys. Usein Remote on oikea ratkaisu kun halutaan toimia vastuullisesti ja ympäristöystävällisesti, välttäen matkustaminen tapahtuman osalta. 

Tutustu lisää palvelun sisältöön sekä lisäpalveluihin tästä esitteestä (PDF)

Jokin muu, mikä?

Eikö palvelupaketit täytyä tapahtumasi kriteereitä?  Tarvitsetko kattavamman ratkaisun livelähetykseen?
Toteutamme laajempia kokonaisuuksia ja tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja erikoisempiin tarpeisiin. Ota yhteyttä ja kysy tarjous!

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form. Please try again.

Tuotemerkkejä

joita käytämme parhaan tuloksen saavuttamiseksi tuotannossa