Videoland

Videoiden tuottaminen tehty helpoksi ja vaivattomaksi!
Tarvitseeko yrityksesi videosisältöä yrityksen sosiaaliseen mediaan, nettisivuille tai markkinointiin?
Videoland palvelupaketit on suunniteltu auttamaan videosisällön luomisessa ja näin informoit, vaikutat ja mainostat tehokkaasti asiakaskunnallesi. Löytyykö idea? Kerro meille ja toteutamme sen!
PLUS

Video Plus

alk. 1600€

Palvelu pähkinänkuoressa:
Video Plus on videotuotannon teknisen toteutuksen palvelukokonaisuus. Tämä tarkoittaa jo käsikirjoitetun videoidean toteuttamista aina kuvaamisesta jälkituotantoon, julkaisukepoiseksi kokonaisuudeksi. Tuotantoprosessi sisältää yhden tarkistuskierroksen ja lopputuotteena on 30-90 sekunnin mittainen video. Toteuta ideasi tai informaatio sisältösi tehokkaasti muiden nähtäväksi videon muodossa!

Käyttötarkoitukset:
Video Plus käyttötarkoituksia ovat esimerkiksi yritysesittely, referenssi video, henkilöhaastattelu tai tiedotusvideo. Videokuvausksen tuottaminen suoritetaan yhden kuvauspäivän aikana sekä tilaajan on toimitettava taustamateriaali kuvauspäivää varten. Parhaiten tämä sopii yritysten tiedottamiseen kun informaatiota halutaan tukea video materiaalilla, selkeästi, yksinkertaisesti ja tehokkaasti.

Tutustu lisää palvelun sisältöön sekä lisäpalveluihin tästä esitteestä (PDF)

POST

Video Post

alk. 570€

Palvelu pähkinänkuoressa:
Video Post tarjoaa jälkituotannon asiakkaan toimittamalle videomateriaalille. Video voidaan rakentaa myös kuvista ja tekstisisällöstä. Palvelun avulla tuotat tehokkaasti ammattimaisesti käsiteltyjä videoita internettiin yrityksesi markkinointiin ja muuhun sisällöntuotantoon eri sosiaalisen median kanaville tai internetsivuille.Toimita materiaali - editoimme sen valmiiksi kokonaisuudeksi - julkaise haluamallesi alustalle ilman rajoituksia.

Käyttötarkoitukset:
Video Post on sopii erinomaisesti itse kuvatun videon jälkituotantoon jotta kuvatut videot saadaan kasattua kokonaisuudeksi ja editoitua julkaisukelpoiseksi esim. sosiaaliseen mediaan. Nykyisin laadukkaat älypuhelimet ovat varustettu korkealaatuisilla kameroilla joiden avulla asiakas voi itse taltioida materiaali arjessa ja työympäristössään. Käyttötarkoituksia ovat esimerkiksi henkilökohtaisen mediabrändin kohottaminen, yrityksen sisäinen kevyt viestintä, kentällä olevien työntekijöiden työvaiheiden dokumentointi ja arkistovideoiden uudelleen käyttö.

Tutustu lisää palvelun sisältöön sekä lisäpalveluihin tästä esitteestä (PDF)

Jokin muu, mikä?

Eikö tarjoamamme palvelupaketit vastaa tarvitsemaasi videotuotantoa?
Tarvitsetko tuotannon jossa avustamme myös konseptin ideoinnissa ja käsikirjoituksessa?

Esitä tarpeesi videotuotantoa varten ja kysy tarjous

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form. Please try again.

Tuotemerkkejä

joita käytämme parhaan tuotannon saavuttamiseksi