Työmme

Tutustu lisää toteutettuihin tuotantoihin
Get Sales - Medialand
Videolla Get Salesille toteutettu käyttövalmis tuotantojärjestelmä myyntikoulusten pitämistä varten.
Get Sales - Medialand Multi Plus

Get Sales on moderni B2B-myynnin suorituskykyä kasvattava yritys. Heidän myynnin koulutusohjelma pidetään Helsingin ytimessä, yrityksen toimitiloissa Kampissa. Get Sales halusi toteuttaa koulutuksen tavalla jossa osallistujat voivat osallistua koulutukseen mistä tahansa. Näin heidän toimitiloihin piti löytää ratkaisu jolla koulutusten pitäminen sekä paikanpäällä että etänä on mahdollista. Kun on kyseessä koulutus, etäosallistujien on pystyttävä reaaliajassa ja interaktiivisesti keskustelemaan kouluttajan ja muiden koulutukseen osallistujien kesken.

Tähän tarpeeseen löytyi ratkaisu Medialand tuotantojärjestelmästä joka täyttää kyseiset kriteerit. Koulutus kuvataan kahdella kameralla jossa myös esillä esitysmateriaalia ja taukojen aikana toistetaan musiikkia. TV näyttöjen kautta koulutettavat näkevät etäosallistujat ja mikrofonien avulla paikallaolijoiden ja kouluttajan ääni välitetään etäosallistujille.

Heti alusta alkaen Get Sales valitsi Jutilandin tuotantotiimin myös toteuttamaan tuotannon heidän puolestaan, jolloin varmistetaan tuotannolle paras mahdollinen laatu. Nyt koulutuksia pidetään useita kertoja viikossa läpi vuoden ja tuotannon ulkoistaminen Jutilandin kautta on ollut Get Salesille vaivaton ratkaisu.

"

Medialand tuotantojärjestelmä mahdollisti myynnin koulutuksemme jatkumisen pandemian aikana kun siirryimme etäosallistumiseen. Tämä ratkaisu toimii jatkossa hybridi ratkaisuna rajoitusten poistuessa jonka lisäksi saamme koulutukset laadukkaasti taltioitua jatkoa varten.

Koko järjestelmä on suunniteltu ja asennettu toimitiloihimme Jutilandin toimesta ja heidän asiantunteva tuotantotiimi hoitaa viikoittain lähetyksen tuottamisen puolestamme. Kyseinen järjestelmä on avannut mahdollisuuden meille kansainväliseen toimintaan jossa osallistujat pääsevät aina paikalle, olivat he missä tahansa.

Jutiland on toiminnallaan osoittanut asiantuntevan ja saumattoman yhteistyön kanssamme sekä tarjonnut meille huippulaatuisen palvelun vahvistamaan omaa liiketoimintaamme.

Pekka Hackspik
Get Sales
Founder, Advisor ja tyytyväinen asiakas
Peintre Oy - Videoland
Peintre Oy:n asiakastyytyväisyysvideo.
Peintre Oy - Videotuotanto Video Plus

Peintre Oy on talon maalausten vankka ammattilainen jolla on satoja onnistuneesti maalattuja kohteita ympäri suomen. Myyntiprosessissaan usein ostavat asiakkaat haluavat vielä kuulla Peintren asiakkaiden kokemuksia ja tästä syystä he halusivat toteuttaa referenssivideoita. Peintre sopi alustavasti kuvattavien asiakkaiden kanssa referenssivideon toteuttamisesta ja laativat kysymykset haastattelua varten. Jutilandin tuotantotiimi sopi kuvauspäivän järjestämisestä ja aikatauluista kuvattavan asiakkaan kanssa. Kuvaukset suoritettiin asiakkaan kotona jossa referenssivideon lisäksi kuvattiin maalatusta talosta valokuvat.

Valmiit videot ovat olleet sekä Peintren internetsivuilla sekä selvänä tukena myyntitilanteissa ja markkinoinnissa.

"

Jutiland on ollut vahvana apuna yrityksemme visuaalisen viestinnän ja markkinoinnin tarpeissa. Heidän helppo ja kevytrakenteinen tuotantoprosessi on todellakin vaivaton ja mielestäni helposti lähestyttävä. Näyttää siltä että Jutiland on rikkomassa käsityksen pitkästä ja kalliista tuotannosta kun halutaan toteuttaa sisältöä sosiaaliseen mediaan videon muodossa. Sanoisin että videoviestintä on nyt todellakin kaikkien saatavilla. Nostan hattua tälle toiminnalle!

Julius Hannuksela
Peintre Oy
Founder & Chairman of the Board
Kylätimpuri - Videoland
Kylätimpuri rekrytointivideo uusia timpureita varten.
Kylätimpuri - Videotuotanto Video Plus

Kylätimpuri löysi itsensä positiivisesta tilanteesta kasvun kannalta ja he tarvitsivat lisää työvoimaa yritykseen. Näin ollen he etsivät ratkaisua miten tehtä rekrytointi ja tuoda yrityksensä filosofian esille tuntemattomille työnhakijoille. Ensimmäisellä tapaamisella Jutiland ehdotti ideaa toteutukseen ja oli mukana videon käsikirjoitus vaiheessa. Videon kuvaus toteutettiin yhden päivän aikana ja jälkituotannossa asiakas kommentoi tarkastuskierroksella videota jonka pohjalta tehtiin korjaukset ehdotusten mukaisesti.

Lopputuloksena oli lyhyt ja ytimekäs video jossa kerrotaan Kylätimpurin arvoista, timpureiden kokemuksista ja tuodaan työnhaun ajankohtaisuus esille. Kylätimpuri käytti tuotettua videota Facebook videomainonnassaan ja on tämän jälkeen onnistuneesti palkannut useita uusia työntekijöitä videon ansiosta.

"

Menneen talven aikana yrityksellemme syntyi tarve palkata useampi timpuri töihin. Meillä on tosi hyvä olla hyvä töissä ja meidän koko yritys on perustettu ajatuksella jossa keskiössä on timpuri. Meiltä kuitenkin puuttui vielä keino tuoda tämä luontaisesti esille ihmisille, jotka eivät vielä tunne meitä. Keskustelin aiheesta Matiaksen (Jutiland Oy) kanssa jolla syntyi mielikuva videosta tämän viestin välittämiseksi. Muutaman suunnittelupalaverin jälkeen, videolle syntyi selkeä käsikirjoitus. Pidimme yhden kuvauspäivän, jossa kuvasimme videon käsikirjoituksen mukaan. Matias piti rimaa korkealla kuvauspäivänä ja otoksia hiottiin kunnes niistä saatiin hyvät ja luonnolliset.

Lopputuloksena oli sulavasti editoitu video, jossa kerrottiin yrityksestämme Kylätimpurista. Laitoimme videon omille Facebook-sivuillemme jota on nyt katsottu yli 200 000 kertaa. Lisäksi olemme palkanneet useamman timpurin, jotka ovat ottaneet meihin yhteyttä videon perusteella. Todellakin tehokasta kommunikointia videon kautta ja tämä kaikki syntyi tarpeesta johon Jutiland vastasi ammattimaisesti ja laadulla.

Petrus Luhtaniemi
Kylätimpuri Oy
Regional Manager

Haluatko tutustua lisää tuotantoihimme?

Katso koko video portfoliomme alla olevasta linkistä
Jutiland Vimeo

Asiakasvideot

Asiakkaitamme