Medialand

Sisältöstudio toimistolle tehostamaan näkyvyyttä ja viestintää!
Medialand tuotantojärjestelmä on käyttövalmis sisältöstudio jolla itse tuotat videosisältöä internettiin kustannustehokkaasti ja laadukkaasti. Tarjoamme ratkaisut yhden henkilön työpisteisiin sekä laajempiin työtiloihin. Toteuta säännollinen viestintä laadukkaasti suoraan yrityksesi toimitiloista!
Solo

Medialand Solo

alk. 2295€

Palvelu pähkinänkuoressa:
Solo on helppokäyttöinen ja korkealaatuinen mediatyökalu etätapaamisiin ja sisällöntuotantoon. Solo on valmiiksi konfiguroitu kameran, mikrofonin ja valon kokonaisuus joka yhdistetään tietokoneeseen yhden (1) USB liitännän avulla. Solo takaa korkealaatuisen kuvan ja selkeän äänen etätapaamisiin ja vaatii vain käyttäjän tietokoneen toimiakseen. Yhteensopiva Windows ja macOS käyttöjärjestelmien kanssa.

Käyttötarkoitukset:
Solo on tarkoitettu työpisteelle tehostamaan etätapaamisten ja videoviestinnän laatua sekä käyttömukavuutta. Sopii videoiden kuvaamiseen työpöydältä sekä korkealaatuiseksi kuvalähteeksi erilaisiin videokonferenssi alustoihin kuten Zoom tai Teams. Yhden henkilön käytettäväksi kerrallaan ja ei vaadi mitään esiasennusta käyttöä varten.

Tutustu lisää tuotantojärjestelmän sisältöön tästä esitteestä (PDF)

Solo

Medialand Solo Premium

alk. 3825€

Palvelu pähkinänkuoressa:
Solo Premium täysiverinen yhden henkilön mediatyöpiste jossa on erinomaisen laadun lisäksi myös työkalut tehokkaan työskentelyn edistämiseksi. Solo Premium käyttöjärjestelmällä et menetä silmäkontaktia asiakkaaseen videopuhelun aikana ja suoritat useita toimintaja nappia painamalla. Koko tiimin mediatyötila jota voit käyttää vaivattomasti työpäivän aikana!

Käyttötarkoitukset:
Solo Premium on tarkoitettu jaettavaksi työpisteeksi joka sisältää kaiken mitä tarvitaan videopuheluiden tai mediasisällön tuottamiseen. Järjestelmä sisältää tietokoneen sekä ohjauspaneelin jolloin käyttäjän on helppo tulla työskentelemään milloin tahansa.

Tutustu lisää tuotantojärjestelmän sisältöön tästä esitteestä (PDF)

multi

Medialand Multi

alk. 14450€

Palvelu pähkinänkuoressa:
Multi on monikamera tuotantojärjestelmä jolla voidaan striimata ja tallentaa videokuvaa kameroista ja siihen kytketyistä medialähteistä. Palvelu sisältää kaikki mediatyökalut järjestelmälle ja tulee valmiiksi asennettuna sille osoitettuun tilaan. Se on kiinteästi asennettu jolloin tuotannon aloittaminen on nopeaa ja yksinkertaista. Järjestelmä vaatii operaattorin toimiakseen ja on suunniteltu käyttäjäystävälliseksi, sisältäen PDF- ja video-ohjeet käyttöä varten. Jutilandilta voit myös tilata erilaisilla kuukausi- ja tuotanto kohtaisilla sopimuksilla teknikon hoitamaan tuotannon puolestanne.

Käyttötarkoitukset:
Multi tuotantojärjestelmää käytetään videoviestintään joko etätapaamisiin, livelähetyksiin tai tallenteiden tekemiseen. Järjestelmällä voidaan toteuttaa tehokkaasti asiakastilaisuuksia, pitää laadukkaita sijoittajatilaisuuksia tai käyttää alustana koulutusten ja seminaarien pitämiseen.

Tutustu lisää tuotantojärjestelmän sisältöön tästä esitteestä (PDF)

multi

Medialand Multi Premium

alk. 22750€

Palvelu pähkinänkuoressa:
Multi Premium mahdollistaa myös kuvattavien esiintyjien lisäksi esiintyjien osallistumisen etänä ja esiintyjän työkalut ovat laajennettu vaivattoman ja laadukkaan esiintymisen tukemiseksi. Esiintyjät ja eri mediat kokoat yhteen laadukkaaksi kokonaisuudeksi ja kaikki tämä tuotetaan tallenteeksi, kuvanlähteeksi etätapaamisiin tai julkaista internettiin livelähetyksenä. Premium tason mediastudio suoraan yrityksen toimitiloihin!

Käyttötarkoitukset:
Multi Premium on täydellinen ratkaisu erilaisiin livelähetyksiin suoraan yrityksesi toimitiloista ja yhdistää yrityksen eri toimitilat yhteen kun esimerkiksi tuotelanseeraukseen voidaan tuoda mukaan työntekijä eri puolelta suomea tai ulkomailta. Sopii erityisesti koulutksiin, tiedotustilaisuuksiin, haastatteluihin ja livelähetyksiin. Hyvin laaja ja kokonaisvaltainen tuotantojärjestelmä yrityksen säännöllisiin tapahtumiin ja tuotantoihin. Meiltä voit myös tilata erilaisilla kuukausi- ja tuotanto kohtaisilla sopimuksilla teknikon hoitamaan tuotannon puolestanne.

Tutustu lisää tuotantojärjestelmän sisältöön tästä esitteestä (PDF)

Jokin muu, mikä?

Etkö löytänyt sivulta itsellesi sopivaa ratkaisua?
Onko tarvitsemasi järjestelmä laajempi kuin tarjoamamme paketit?

Kerro tarvitsemasi tuotantojärjestelmän kriteerit ja kysy tarjous

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form. Please try again.

Tuotemerkkejä

joita käytämme parhaan tuotannon saavuttamiseksi